Vzorové svatební menu

Vzorové svatební menu

  • Amuse Bouche – listové těsto, cream fraiche, losos
  • Mini caprese: mozarella, cherry rajčátka, bazalka, bazalkové pesto
  • Chlebíček s domácí vajíčkovou pomazánkou a pažitkou
  • Chips, hovězí carpaccio, parmazán, rukola, olivový prach
  • Amuse Bouche s Kachní paštikou, Bruschettou s oříškovým máslem a Kanadskou Brusinkou
  • Šunkový chlebíček s uzenou bylinkovou majonézou a vajíčkem
  • Ovocné špízy –dle sezony

Předkrm:

(výběr z možností)

  • Kachní paštika, Bruschetta s oříškovým máslem a kanadskou Brusinkou
  • Hovězí tatar s lanýžovou majonézou, kapary, naloženou červenou cibulí a hořčicí
  • Řepový tatar s černým česnekem a sezamovým olejem
  • Konfitovaná trhaná kachna s lokšemi s karamelizovanou cibulkou na portském víně a nakládanou cibulkou

Vegetariánská varianta:

  • Caprese

Veganská varianta:

  • Avokádový tatar

Polévka:

  • Hovězí vývar z pečených kostí s játrovými knedlíčky/hovězím masem, nudlemi a zeleninou

Vegentariánská varianta:

  • Zeleninový vývar s nudlemi a zeleninou

Hlavní chod:

(výběr z variant)

  • Svatební hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a houskovým knedlíkem

  • Grilovaná vepřová panenka s gratinovanými bramborami na rozmarýnu s naší redukovanou demi glace

  • Grilovaná kuřecí roláda s omáčkou z bílého vína a kořenové zeleniny s bramborou a bylinkovým dipem

  • Grilovaný losos v bylinkové krustě se štouchanými brambory s cibulkou a salátkem

  • Cesar salát s parmazánem, slaninou a krutonky
  • Kuřecí prsíčko s bylinkovou krustou a grilovanou zeleninou
  • Lososový bowl: uzený losos, avokádo, sezam, mrkev, boby Adamame,koriandr, sriracha majo, zálivka ( fine food)
  • Kuřecí řízečky se šťouchanými brambory a pažitkou
  • Řecký salát – feta, čubrica, salátová okurka, rajče, paprika, cibule, olivový olej, černé olivy
  • Kuřecí Wrap , slanina, cheddar, zelenina
  • Tradiční hovězí guláš s cibulí a chilli, chléb
  • Pita burger s hovězím masem, zeleninkou a tzatziki
  • Bob burger: Hovězí, uzená majo, cheddar, slanina, zkaramelizovaná červená cibule na portském víně
  • Vege Pita burger s ajvarem balkánským sýrem a grilovanou paprikou
  • Špízy butter chicken s koriandrem
  • Hovězí roastbeef s chimichurri a lanýžovou majonézou
  • Grilovaný losos v papilotě
  • Grilovaný lilek s pecorinem a bazalkou
  • Grilovaný bůček v sous vide v teriyaki omáčce
  • Grilovaná Brambora – cibule, slanina –podávaná se zakysanou smetanou a pažitkou
  • Grilovaný hermelín s brusinkami a salátkem
  • Grilovaný Ananas s karamelem, smetanou posypané griliášem
  • Zeleninové saláty a Coleslaw
  • Dipy a omáčky (30g na osobu): tzatziky, bylinková, pikantní omáčka s medem, z třeného česneku
  • Pečivo (5O g na osobu): vyběr světlého a tmavého pečiva
Roznášená variace Amuse bouche dle sezony
  • Kachní paštika s cibulovou marmeládou a oříškovým máslem, brusinky (kusově ve sklenicích)
  • Tatarský biftek s lanýžovým olejem a kapary
  • Čestvá zelenina + zakysankový dip
  • Nachos zapečené s cheddarem na lodičkách, zakysankový dip
  • Focaccia s chimichurri, sušené rajčata, grilovaná zelenina, mozzarella, rukola
  • 2x Obložené prkénko (fuet, hroznové víno, olivy, prosciutto, ořechy, kyselá okurka, hermelín, italské crackers, chorizo, Grana padano