Vzorové svatební menu
- Amuse Bouche – listové těsto, cream fraiche, losos
- Mini caprese: mozarella, cherry rajčátka, bazalka, bazalkové pesto
- Chlebíček s domácí vajíčkovou pomazánkou a pažitkou
- Chips, hovězí carpaccio, parmazán, rukola, olivový prach
- Amuse Bouche s Kachní paštikou, Bruschettou s oříškovým máslem a Kanadskou Brusinkou
- Šunkový chlebíček s uzenou bylinkovou majonézou a vajíčkem
- Ovocné špízy –dle sezony
Předkrm:
(výběr z možností)
- Kachní paštika, Bruschetta s oříškovým máslem a kanadskou Brusinkou
- Hovězí tatar s lanýžovou majonézou, kapary, naloženou červenou cibulí a hořčicí
- Řepový tatar s černým česnekem a sezamovým olejem
- Konfitovaná trhaná kachna s lokšemi s karamelizovanou cibulkou na portském víně a nakládanou cibulkou
Vegetariánská varianta:
- Caprese
Veganská varianta:
- Avokádový tatar
Polévka:
Hovězí vývar z pečených kostí s játrovými knedlíčky/hovězím masem, nudlemi a zeleninou
Vegentariánská varianta:
Zeleninový vývar s nudlemi a zeleninou
Hlavní chod:
(výběr z variant)
Svatební hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a houskovým knedlíkem
Grilovaná vepřová panenka s gratinovanými bramborami na rozmarýnu s naší redukovanou demi glace
Grilovaná kuřecí roláda s omáčkou z bílého vína a kořenové zeleniny s bramborou a bylinkovým dipem
Grilovaný losos v bylinkové krustě se štouchanými brambory s cibulkou a salátkem
- Cesar salát s parmazánem, slaninou a krutonky
- Kuřecí prsíčko s bylinkovou krustou a grilovanou zeleninou
- Lososový bowl: uzený losos, avokádo, sezam, mrkev, boby Adamame,koriandr, sriracha majo, zálivka ( fine food)
- Kuřecí řízečky se šťouchanými brambory a pažitkou
- Řecký salát – feta, čubrica, salátová okurka, rajče, paprika, cibule, olivový olej, černé olivy
- Kuřecí Wrap , slanina, cheddar, zelenina
- Tradiční hovězí guláš s cibulí a chilli, chléb
- Pita burger s hovězím masem, zeleninkou a tzatziki
- Bob burger: Hovězí, uzená majo, cheddar, slanina, zkaramelizovaná červená cibule na portském víně
- Vege Pita burger s ajvarem balkánským sýrem a grilovanou paprikou
- Špízy butter chicken s koriandrem
- Hovězí roastbeef s chimichurri a lanýžovou majonézou
- Grilovaný losos v papilotě
- Grilovaný lilek s pecorinem a bazalkou
- Grilovaný bůček v sous vide v teriyaki omáčce
- Grilovaná Brambora – cibule, slanina –podávaná se zakysanou smetanou a pažitkou
- Grilovaný hermelín s brusinkami a salátkem
- Grilovaný Ananas s karamelem, smetanou posypané griliášem
- Zeleninové saláty a Coleslaw
- Dipy a omáčky (30g na osobu): tzatziky, bylinková, pikantní omáčka s medem, z třeného česneku
- Pečivo (5O g na osobu): vyběr světlého a tmavého pečiva
Roznášená variace Amuse bouche dle sezony
- Kachní paštika s cibulovou marmeládou a oříškovým máslem, brusinky (kusově ve sklenicích)
- Tatarský biftek s lanýžovým olejem a kapary
- Čestvá zelenina + zakysankový dip
- Nachos zapečené s cheddarem na lodičkách, zakysankový dip
- Focaccia s chimichurri, sušené rajčata, grilovaná zelenina, mozzarella, rukola
- 2x Obložené prkénko (fuet, hroznové víno, olivy, prosciutto, ořechy, kyselá okurka, hermelín, italské crackers, chorizo, Grana padano
Předchozí
Další